Hold i nakken og frossen skulder

Hold i nakken 

Smerter som hold i nakken hører under de forskellige gigttyper der findes. Ved nakkesmerter kan der opstå problemer med at dreje hovedet. Ydereligere smerter der forekommer, er smerter oven på skuldrene, smerter ned i rygraden, og smerter der stråler ud i enten den ene eller begge arme. Der opstår en slem hovedpine, hvilket øger koncentrationsbesværet.

Hvorfor akupunktur?

Ved at få en smertebehandling med akupunktur mod gigten, er der ingen tvivl om at, du opnår det bedste mulige resultat. Behandlingsforløbet resulterer i:

• smerterne bliver væsentlig mindre
• en forbedret bevægelighed
• styrke i ledende der er udsat for gigten.
• Genopbygning af den nedbrudte brusk ved slidgigt

Frossen skulder

Ved en frossen skulder opstår der stærk smerte i skulderen og en begrænset bevægelighed. Det er umuligt at kunne løfte armen lodret, samt opnår man ikke en ordentlig nattesøvn, da en forkert stilling kan forårsage smerte, så man vågner.


Hvorfor akupunktur?

Det kan tage helt op til 1-3 år (nogle gange op til 10 år) før at det forbedres i følge lægernes bøger. Det er vi dog ikke helt enige i. Ved at få en akupunkturbehandling mod frossen skulder opnår du en bedring allerede efter 1-2 uger.


Klippekort på 3 og 6 behandlinger (efter konsultation) giver 15% i rabat.
Efter opbrugt klippekort fåes også 15% på enkelte behandlinger.BEHANDLING MOD HOLD I NAKKEN .................................................................... 500,00 kr.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at benytte dig af nedenstående kontaktformular