Iskiassmerter

Hvad er iskiassmerter

Iskias smerter er smerter, der fra ryggen stråler ned gennem bagdelen til bagsiden af benet og foden. Dette kan give ændringer i følesansen i benet. Lider du af disse smerter, skal du ikke være bekymret, da der er udviklet en metode med akupunktur til at behandle sådanne smerter.

Hvad forårsager iskiassmerter?

Der er forskellige årsager til smerter i iskiasnerven, som eksempler kan der nævnes:

• muskelinfiltrationer i sædemuskulaturen
• diskusprolaps
• infektioner
• slidgigt
• Forskel på benlængden ved over 5 mm. Ved denne forskel begynder ryggen at kompensere så meget, at det har en funktionel betydning. Vægtfordelingen på bruskskiverne ændres, og det kan forårsage rygproblemer.


Hvorfor akupunktur?

Akupunktur er en hurtigt virkende metode til at kurere iskiassmerter selv i tilfælde, hvor smerten er blevet kronisk, og hvor hverken kiropraktik eller fysioterapi har hjulpet.

Der skal med akupunkturen være en mærkbar forbedring efter ca. 5 – 6 behandlinger – ellers stoppes forløbet.

Ved at benytte sig af kiropraktik, fysioterapi eller medicin er der oftest tale om et langvarigt behandlingsforløb på flere måneder.
Det er konstateret at lægens smertestillende medicin ikke kan helbrede iskiassmerten. Det kan kun dæmpe smerterne. Ved at man stopper med medicinen i en periode, vil smerterne langsomt vende tilbage igen. Medicinen er så stærk at den næsten kan bedøve en hest. Konsekvenserne ved indtagelsen af denne medicin kan give søvnmangel og herved give konstante smerter.

Man sagtens blive behandlet med akupunktur selvom man er i gang med et forløb hos en kiropraktor, fysioterapeut eller får smertestillende medicin fra lægen.
Ved en forbedring af smerterne, anbefales det altid, at der trappes langsomt ned på medicinen. Aftales dog efter lægens anbefaling.


Klippekort på 3 og 6 behandlinger (efter konsultation) giver 15% i rabat.
Efter opbrugt klippekort fåes også 15% på enkelte behandlinger.AKUPUNKTUR BEHANDLING MOD ISKIASSMERTER (45 min)................................ 500,00 kr.
 


Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at benytte dig af nedenstående kontaktformular