Menstruationssmerter

Ved menstruationssmerter er det er smerter som krampe i underlivet, oppustethed, ondt i maven, rygsmerter og hovedpine i hverdagen. I værste tilfælde kan der også forekomme diarre, opkastning og kvalme. Disse smerter opstår typisk 2-3 dage, når man lige er sprunget ind i den tid på måneden og skyldes hovedsageligt af sammentrækninger af livmoderen eller endomitriose.

Klippekort på 3 og 6 behandlinger (efter konsultation) giver 15% i rabat.
Efter opbrugt klippekort fåes også 15% på enkelte behandlinger.


Lidelse af meget kraftige menstruationssmerter – endomitriose

Ved at man lider af meget kraftige menstruationssmerter, også kaldet endomitriose, er der tale om en kronisk lidelse. Denne skyldes at endomitriosevævet befinder sig enten uden for livsmoderen, på blæren eller på tarmene osv. Dette væv reagere på hormonerne, der befinder sig i blodet som livmoderslimhinden, dog kan blodet fra endometriosevævet ikke komme væk, når det frigives, som ved blodet fra livmoderslimhinden. Det resulterer i sammenvoksninger, betændelse og arvæv i bughulen som forårsager de kraftige menstruationssmerter.


Hvorfor vælge akupunktur?

Der bliver altid henvist til enten panodiler eller at skifte til p-piller for at lindre smerterne. Dette hjælper dog ikke i det lange forløb, som ved en behandling med akupunktur, som går ind og behandler sammentrækninger af livmoderen eller endomitriose, der forårsager smerterne.


BEHANDLING AF MENSTRUATIONSSMERTER (45 min).......................................... 500,00 kr.

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at benytte dig af nedenstående kontaktformular