Fedtfjerning / Cellulite / Firming

Er du træt af fedt, som ikke vil forsvinde lige meget hvilken kur, du prøver? Med kryoterapi hos Care4you er det endelig muligt at få bugt med genstridigt mavefedt, dobbelthage, mormorarme og appelsinhud. Kryoterapi er en smertefri behandling, som kan sammenlignes med fedtsugning uden kirurgi.

Metoden kaldes også fedtfrysning, og på Sjælland kan Care4You nu tilbyde den populære behandling til alle, som overvejer fedtsugning uden kirurgi.

Sådan virker kryoterapi

Kryoterapi eller fedtfrysning af f.eks. lår eller mave virker ved at nedkøle problemområderne til 8°C. Det sker via avanceret udstyr fra det anerkendte Cryo21, som er særligt udviklet til fedtfrysning uden kirurgi. Ved at fedtcellerne fryses opnå du et permanent resultat.

Fedtcellerne får et kuldechok, som omdanner det genstridige, hvide fedt til brunt fedt, som kroppen lettere kan forbrænde og skille sig af med gennem leveren, fordøjelsessystemet og lymfesystemet i løbet af 15-20 dage.

Vi anbefaler 6 behandlinger for et tydeligt resultat, hvor kunder kan gå op til hele 12 cm ned i livvidde (svarende til fem tøjstørrelser) – og det er vel at mærke uden nogen som helst form for kirurgisk indgreb.

Læs mere om kryoterapi med Cryo21 her

Opnå følgende:

  • Øgning af blodcirkulationen
  • Toning af muskler
  • Lymfedrænage
  • Slankning
  • Figurformning
  • Reducering af fedtcellerne

Gør det ondt at få kryoterapi?

Svaret er nej! Behandling med kryoterapi er helt ufarlig, smertefri og uden bivirkninger. Kryoterapi er FDA-godkendt.  Det føles som en blid massage at få kryoterapi, og der er ikke behov for at tage særlige hensyn hverken før eller efter behandlingen. Området som behandles, kan dog blive lidt rødt efter behandlingen.

Fedtfjerning / cellulite / firming ekskl. konsultation (60 min) ............................ 1500,00 kr.Konsultation: inkl. kostvejledning, før / efter billeder og før / efter mål ........................................... 350,00 kr. 

Ved køb af kurpakke er konsultationerne gratis 


Anbefalet behandlinger 6 (dog en individuel vurdering) 

Klippekort 6 beh.   -  8100,00 kr.