Kosmetisk Ansigtsakupunktur

Kosmetisk akupunktur er en behandlingsform i rivende udvikling herhjemme og i udlandet – det nye naturlige og sunde alternativ til kosmetiske operationer. Denne nye ansigtsbehandling, som har en meget synlig virkning kan med ganske få behandlinger reducere og udglatte rynker og dybe furer, løfte tunge øjenlåg, opstramme dobbelthager, få mundvigene vendt opad og bragt smilet tilbage.

Behandlingen foregår med en maske efterfulgt af fine akupunkturnåle i ansigtet.

Behandling er 1-1½ time (her i starten skal du måske påregne lidt mere)

Første gang skal du afsætte 1½ time, så der er tid til at tale om dine ønsker. Efterfølgende behandlinger vil vare ca. 1 time.

Man ser resultatet med det samme, men behandlingen kræver gentagelse, hvis der skal opnås et længerevarende resultat. Typisk vil man se mere permanente resultater efter 8-10 behandlinger.

Hvad er det så behandlingen gør?

Der frigives endorfiner, der hvor nålene sættes, det øger blodcirkulationen og stimulerer produktionen af nye celler. Nålene stimulerer desuden kolleganproduktionen, som er et naturligt protein i kroppen, som sørger for at holde huden ungdommelig og elastisk. Produktionen bliver mindre og ringere med årene, netop derfor er behandlingen med Kosmetisk Ansigtsakupunktur perfekt, da kroppen “mindes om” , at der stadig er god grund til at fortsætte produktionen.

Fordele ved kosmetisk ansigts-akupunktur: 


– Skaber en naturlig, sund og levende hud
– Strammer op på slappe ansigtsmuskler
– Reducerer og udglatter rynker og furer
– Forbedrer indsunkne områder
– Tætner porer i huden
– Reducerer og forbygger dobbelthager
– Løfter øjenlåg og hængende mundvige
– Fjerner hævelser og poser under øjnene
– Fremmer en smuk ansigtskulør
– Øger ansigts udstråling
– Reducerer stress
– Modvirker et “trist” ansigt
– Giver strålende klare øjneKOSMETISK ANSIGTSAKUPUNKTUR, 1. behandling (60 min)................................ 650,00 kr.Klippekort m. 8 behandlinger - 4500,00 kr. 


TILLÆG BEAUTY ANGEL LYS (15 min) ................................................................. 100,00 kr.